Obren un termini per presentar propostes i suggeriments per millorar l'eix turístic del passeig marítim, Països Catalans i Bon Pastor

Última revisió 14-01-2020 15:43
18/06/2010

L'Ajuntament treballa en una proposta per millorar i revitalitzar l'eix turístic format pel passeig marítim i les avingudes del Bon Pastor i Països Catalans. Després d'una primera trobada amb el sector, el consistori obre un període per presentar iniciatives, propostes i suggeriments fins el 5 de juliol.

Amb la intenció de millorar la imatge d'aquest sector turístic -tant pel que fa a espai públic com a establiments- així com l'adaptació dels aspectes normatius urbanístics, l'Ajuntament va encarregar al grup d'arquitectes Mariné-Pascual la redacció d'un pla d'actuacions en el passeig marítim i les avingudes de Bon Pastor i de Països Catalans. El pla d'actuacions ha estat presentat a regidors i regidores del consistori i també als empresaris del sector de l'hosteleria, restauració i comerç. Ara s'obre un període per aportar-hi propostes.
><br> El document de treball elaborat pels arquitectes Mariné-Pascual fa una diagnosi de la situació actual de la zona turística formada per aquests tres vials, partint de l'origen i evolució del passeig. També recull les actuacions que s'hi ha fet fins a la data d'avui i també fa una radiografia dels allotjaments, comerços i establiments de restauració i oci ubicats en aquest sector.
><br> Aquest pla proposa algunes actuacions com són incrementar les "ràtios" per habitació en els hotels, la remodelació del passeig, la millora de la continuïtat amb el nucli urbà, la transformació i millora dels patis i cobertes dels edificis de planta baixa, fomentar la qualitat dels comerços i potenciar l'oferta d'establiments de restauració i oci, entre altres.
><br> Les propostes es poden presentar fins el dilluns 5 de juliol de 2010, per escrit, mitjançant instància presentada en el registre d'entrada de l'Ajuntament de Malgrat de Mar o per via telemàtica.
><br>
><br> Si cliqueu a sota podreu consultar el pla d'actuacions.

Obren un termini per presentar propostes i suggeriments per millorar l'eix turístic del passeig marítim
Obren un termini per presentar propostes i suggeriments per millorar l'eix turístic del passeig marítim