Posen en marxa la segona fase de la campanya per fer un poble accessible per als vianants

Última revisió 12-12-2019 23:32
17/01/2014

La Regidoria d'Obra Pública, Serveis i Platges ha engegat la segona fase de la campanya per fer poble un totalment accessible per als vianants amb l'adaptació i millora de voreres, que són una dificultat per a persones amb mobilitat reduïda. Aquestes obres les porten a terme els treballadors dels Serveis Municipals conjuntament amb dues persones que estaven en situació d'atur i que han estat contractades per l'Ajuntament a través dels Plans Ocupació 2013-2014.

Aquesta segona fase ha començat amb la creació de 8 rampes per adaptar els passos de vianants ja existents del carrer de Guillem de Palafolls cantonada amb el Santiago Rusiñol. A la cantonada del Guillem de Palafolls amb Juan Ramon Jiménez, que dóna accés a la caserna de la Policia Local, està previst fer 6 rampes més als passos de vianants que hi ha.

El projecte preveu per als 6 primers mesos d'aquest 2014 les següents actuacions: 6 rampes per adaptar els passos de vianants de l'avinguda Tarragona amb l'avinguda de la Verge de Montserrat (accés al Pavelló municipal i la piscina), al carrer de Josep Folch i Torres a la cantonada d'Horta d'en Pla (accés al pavelló Germans Margall) 2 rampes als passos; al carrer de Josep Folch i Torres amb Camí del Pla (accés al Col·legi Vedruna) 1 rampa i la senyalització de la vorera; al Camí del Pla una rampa i a l'accés al Centre Cívic es farà una rampa i rebaixarà la cantonada. A més, la campanya d'enguany preveu adaptar passos de vianants a diferents barris del poble.

El regidor d'Obra Pública, Serveis i Platges, Joan Mercader, ha destacat la importància de continuar amb aquesta campanya d'itineraris accessibles enguany a través de Serveis Municipals i plans d'ocupació. "L'any passat vam resoldre accessos importants a equipaments públics i l'objectiu d'aquesta segona fase és consolidar els itineraris més utilitzats i adaptar els passos per millorar la connexió entre els barris", ha dit Joan Mercader.

Durant la primera fase del projecte l'any passat, es van fer 27 passos. Aquest projecte de millora de l'accessibilitat prioritza els itineraris que connecten amb centres educatius, equipaments públics, parcs i platges, centres geriàtrics, farmàcies, polígon industrial i la connexió entre barris.

Posen en marxa la segona fase de la campanya per fer un poble accessible per als vianants
Posen en marxa la segona fase de la campanya per fer un poble accessible per als vianants