Presentació de la remodelació integral del nucli antic, dimarts

Última revisió 14-01-2020 15:58
20/03/2009

L'Ajuntament presentarà la remodelació integral del nucli antic el proper dimarts 24 de març en un acte públic obert a tothom.

La presentació es farà a les 16 h i a les 20.30 h al Centre Cultural. L'acte servirà per presentar els treballs realitzats i per recollir els suggeriments i les opinions dels veïns i veïnes. A més, es projectarà un vídeo amb imatges virtuals per explicar la proposta de remodelació i millora del nucli antic.

La remodelació del nucli antic actuarà al sector delimitat pels carrers del Carme, Camí Nou, Passada, d'Ollers i la plaça Pau Casals. Aquesta obra té com a objectiu la revitalització d'un dels nuclis més importants de la vila. El Barri Antic conté bona part del patrimoni històric de Malgrat i disposa d'un ric teixit de comerç de qualitat i proximitat. El Barri Antic és alhora el marc de moltes i importants activitats de la vida social i cultural del poble.

L'obra té com a finalitat millorar la qualitat de vida dels veïns amb la creació d'un espai de convivència ciutadana, més accessible i còmode. La remodelació també té com a objectius dinamitzar l'activitat comercial i turística, i revaloritzar el patrimoni històric i arquitectònic.