Segona edició del curs d' "Anglès bàsic per a atenció al públic" aquest mes de febrer

Última revisió 12-12-2019 23:10
31/01/2018

La Regidoria d'Inserció Laboral informa que s'oferirà una segona edició del curs d' "Anglès bàsic per a atenció al públic". La regidoria ha decidit organitzar aquesta segona edició després que la primera tingués molta demanda de persones interessades. La formació tindrà una durada de 45 hores i començarà el 13 de febrer i s'allargarà fins el 19 d'abril. Les preinscripcions es podran fer a partir del 2 de febrer.

L'horari del curs, que tindrà una durada de 45 hores, serà dimarts i dijous de 9:30 h a 12 h i les classes s'impartiran a l'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres. L'Ajuntament es fa càrrec de part del cost del curs i les persones que en prenguin part només hauran de pagar 30 euros. Hi ha 15 places limitades.

Les persones que s'hi vulguin apuntar hauran de fer la preinscripció al Club de la Feina, situat a l'Àrea de Serveis Personals, a partir d'aquest divendres 2 de febrer a les 10 h. Caldrà aportar una fotocòpia del DNI. Per a l'assignació de les places es tindrà en compte l'ordre d'arribada de les inscripcions i el padró. Per a més informació poden trucar al 93 761 43 86 o també al correu electrònic inserciolaboral@ajmalgrat.cat.

El regidor d'Inserció Laboral, Jofre Serret (PDeCAT), ha explicat que s'ha decidit oferir una nova formació d'anglès davant la bona acollida que ha tingut el que la setmana vinent es posarà en marxa. "És una oportunitat de millorar currículum i formació per a moltes persones, i més, en un municipi com el nostre dedicat al turisme", ha destacat el regidor.

Segona edició del curs d'
Segona edició del curs d' "Anglès bàsic per a atenció al públic" aquest mes de febrer