Sessió informativa sobre el Programa Garantia Juvenil, el 16 de desembre

Última revisió 12-12-2019 23:19
04/12/2015

La Regidoria de Promoció Econòmica amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme organitza una sessió informativa sobre el Programa de Garantia Juvenil el proper 16 de desembre a les 11 h. Per assistir-hi cal inscriure's.

El Programa de Garantia Juvenil és impulsat des de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de garantir que els joves entre 16 i 29 anys que no treballin ni estudiïn puguin rebre una oferta d'educació contínua, un període de pràctiques en empreses o una oferta de feina.

Els joves interessats a assistir a la sessió informativa del 16 de desembre hauran d'adreçar-se al Club de la feina per inscriure's, de dilluns a dijous de 10 a 13h (Can Feliciano s/n, tel. 93 761 43 86, promocioeconomica@ajmalgrat.cat), i abans del 9 de desembre. Les places són limitades.

El requisits per accedir al Programa Garantia Juvenil són:

- Tenir entre 16 i 29 anys

- Estar empadronat en qualsevol municipi de Catalunya

- Tenir Nacionalitat Española o ser ciutadans de la Unió Europea.

- No haver treballat en els 30 dies anteriors a la data de presentació de la sol·licitud

- No haver rebut cap acció educativa (CFGM, Graus, Bachillerats, Màsters,...) en els 90 dies anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

- No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.

Què Ofereix Garantia Juvenil?:

Amb l'objectiu de facilitar als joves la transició escola- treball s'oferirà assessorament, atenció personalitzada i suport a través d'una xarxa de professionals que acompanyaràn i faràn seguiment del jove durant tot el procés de participació al Programa de Garantia Juvenil.


Itineraris formatius- laborals que oferirà Garantia Juvenil:

Garantia Juvenil ha creat un seguit d'itineraris formats per diferents programes i actuacions de la Generalitat de Catalunya que tenen com a objectiu la incorporació del jove al mercat laboral amb les majors garanties d'èxit.

S'ofereix actuacions dirigides a la orientació professional, informació laboral i acompanyament en la recerca d'ocupació, accions per reforçar les competències professionals dels joves que no treballin ni estudiin i finalment asessorament i formació per la emprenedoria, creació d'empreses iajuts a l'autoocupació.