Suspenen el Festival Internacional de Corals per falta de participants

Última revisió 12-12-2019 23:31
22/04/2014

La 9a edició del Festival Internacional de Corals de Malgrat de Mar s'havia de celebrar aquest proper cap de setmana. Només s'hi havien inscrit, però, quatre grups. Malgrat Turisme SL i el jurat del certamen estudiaran ara quins factors han pogut provocar aquesta poca participació.

Malgrat Turisme SL ha decidit suspendre el Festival Internacional de Corals, que havia de celebrar-se els dies 26 i 27 d'abril, perquè només s'hi havien inscrit quatre grups. Els organitzadors ja l'havien canviat de data l'any 2011 amb la intenció d'atraure més participants. En aquella ocasió, es va prendre la decisió de desvincular-lo del Festival Internacional de Bandes de Música, que té lloc a l'octubre, i organitzar-lo a la primavera.

Ester Gil, gerent de l'empresa pública, ha explicat que ara es reunirà amb el jurat tècnic per valorar si la poca participació està relacionada amb "les dates, per la situació de la crisi o bé per les exigències que se'ls demana a l'hora de participar en aquest festival". Malgrat Turisme SL no descarta canviar les bases del concurs de cara a l'any vinent per tal de poder-lo celebrar. A més, Gil ha avançat que l'empresa ja ha fet contactes amb una agència de viatges que treballa amb el mercat holandès i francès i que, de fet, ja hi ha "corals interessades en participar en el festival de l'any que ve".

Dos dels quatre grups de corals, que tenien previst participar al festival d'enguany, visitaran igualment Malgrat de Mar aquest cap de setmana. Prendran part en un concert que tindrà lloc aquest dissabte al local social de la Barretina Vermella. Els dos grups italians compartiran escenari amb les corals locals Contrapunt i Atzavara.Font: Ona Malgrat.

Suspenen el Festival Internacional de Corals per falta de participants
Suspenen el Festival Internacional de Corals per falta de participants