Torna la crítica mordaç de Todd Solondz al Cineclub Garbí demà amb "Palíndromos"

Última revisió 14-01-2020 16:10
08/03/2007

El Cineclub Garbí porta demà a la pantalla del Centre Cultural "Palíndromos" de Todd Solondz. La sessió començarà a les 22.30 h.

"Palíndromos" explica la història d'Aviva, una noi de 12 anys que vol ser mare costi el que costi. Fa tot el que pot perquè així passi. I gairebé ho aconsegueix, però es veu frustrada pels seus pares. Aviva s'escapa, capficada en tornar-se a quedar embarassada. Però es veu envoltada en un estrany món, ple de estranyes situacions i singulars personatges, com "Mama Sunshine" una dona que acull nois i noies tan perduts com Aviva.
><br> Todd Solondz, autor de films tan destacats com "Hapiness", és un dels cineastes més importants dels darrers anys que ha donat el cine independent. Un director que sempre ha destacat per la mala baba a l'hora de retratar la societat americana.
><br>
><br> Palíndromos EUA, 2004
><br> Títol original: Palindromes
><br> Direcció i guió: Todd Solonz
><br> Intèrprets: Matthew Faber (Mark Wiener), Angela Pietropinto (Sra. Wiener), Bill Buell (Sr. Wiener), Emani Sledge (Dawn Aviva), Ellen Barkin (Joyce Victor), Valerie Shusterov (Judah), Richard Masur (Steve Victor), Jennifer Jason Leigh ("mark" Aviva)ati), Waheeda Rehman (Bhagwati), Kulbushan Kharbanda (Sadananda)
><br>
><br> Més informació:CineClub Garbí
><br>

Torna la crítica mordaç de Todd Solondz al Cineclub Garbí demà amb
Torna la crítica mordaç de Todd Solondz al Cineclub Garbí demà amb "Palíndromos"