Un Sant Jordi amb Sant Jordi

Última revisió 12-12-2019 23:31
23/04/2014

Malgrat celebra avui la diada de Sant Jordi amb un Sant Jordi de carn i ossos. Un cavaller amb armadura i cavall blanc recórrer des de primera hora del matí el poble. A la tarda, els nens i nenes el podran ajudar a trobar la seva princesa en una gimcana a partir de les 17 h. La plaça de l'Església és centre neuràlgic de la diada de llibres i roses d'avui dimecres.

La plaça de l'Església, escenari per excel·lència de la diada de Sant Jordi amb les tradicionals parades de llibres i roses, ha estat també aquest matí escenari d'algunes activitats del MalgrART. Nens i nenes de diferents centres del poble, i també de la Llar d'Infants Municipal Els Fesolets, han estat molt atents als ontes i llegendes de Sant Jordi que uns personatges singulars els han explicat. A més, algunes escoles han participat durant el matí a l'activitat Sant Jordi busca el drac organitzada pel Centre Lúdic Tastaolletes, en la qual un Sant Jordi de carn i ossos els ha visitat.

A la tarda, hi haurà una gimcana per donar la benvinguda a Sant Jordi. Els infants que hi participin podran ajudar al cavaller a trobar la princesa. L'activitat, organitzada pel Centre Lúdic Tastaolletes, començarà a les 17:30 h a davant de l'Ajuntament. Paral·lelament, hi haurà un Sant Jordi dibuixat a la plaça d'Anselm Clavé per tal que els infants el pintin amb guix, i també el llibre gegant de la biblioteca La Cooperativa. Les activitats de Sant Jordi acabaran amb la lectura de textos, que porta per títol, De la rosa i el llibre: l'art d'estimar, que tindrà lloc a les 20 h a la biblioteca.

Un Sant Jordi amb Sant Jordi
Un Sant Jordi amb Sant Jordi