Visita del conseller Nadal demà dijous per signar el conveni del projecte d'intervenció integral del barri del Castell

Última revisió 14-01-2020 16:05
12/12/2007

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, visita demà dijous l'Ajuntament per signar el conveni del projecte d'intervenció integral del barri del Castell.

El conseller Nadal i l'alcaldessa, Conxita Campoy, signaran el conveni que ha de fer possible la millora del barri del Castell a través de la subvenció que Malgrat de Mar ha aconseguit aquest any dins la convocatòria d'ajuts de la Llei de Barris. El conseller arribarà a l'Ajuntament a dos quarts de vuit del vespre, després de signar en el llibre d'honor, es farà la signatura del conveni a la sala de plens. Després es faran els parlaments, en els quals intervindran un veí representant de l'Associació de Veïns del Barri del Castell, l'alcaldessa i el conseller.

El projecte d'intervenció integral al barri del Castell està valorat en uns 8 milions d'euros i el govern català es farà càrrec de la meitat i l'Ajuntament, i altres fonts de finançament, de l'altra. La Llei de Barris preveu que els projectes escollits s'executin en 4 anys.