Jornada dedicada al Dia Mundial de l'Activitat Física, divendres a l'Arxiu Municipal

Última revisió 02-04-2024 12:33
02/04/2024

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza amb la col·laboració de la Regidoria de la Promoció de la Salut de l'Ajuntament una jornada de xerrades i tallers, coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l'Activitat Física aquest divendres. La jornada, que vol combatre el sedentarisme i fomentar l'activitat física, tindrà lloc a  la Sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal des de les 9:30 h i fins a les 12:30 h.

La jornada del Dia Mundial de l'Activitat Física començarà a les 9:30 h amb la inauguració a càrrec de la regidora de Promoció de la Salut, Mireia Hernández.

Després es farà una xerrada sobre com enfortir els músculs per a una vida més saludable a càrrec de les infermeres del CAP de Malgrat Cecília González i Núria Moreno. La xerrada inclourà una pràctica d'exercici físic d'escalfament. 

Després es farà una xerrada que porta per títol L'alimentació al voltant de l'activitat física a càrrec de la dietista i nutricionista de l'Àrea Bàsica de Salut de Malgrat de Mar, Laura Lorca. 

A les 11 h començarà la xerrada Motivació pel canvi a càrrec de la psicòloga i referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària de l'Àrea Bàsica de Salut de Malgrat de Mar, Mònica Cuadrado. 

La jornada acabarà amb una pràctica d'entrenament de força a càrrec de les fisioterapeutes i infermeres. 

Les xerrades i tallers són oberts a tota la ciutadania i per participar no cal fer inscripció. Es recomana portar roba i calçat còmode. 

Dia Mundial de l'Activitat Física
Dia Mundial de l'Activitat Física. Foto: Corporació de Salut del Maresme i la Selva.