La Diputació atorga ajudes a l'Ajuntament per valor de més de 510.000 euros per als danys del Gloria

Última revisió 17-07-2020 14:38
17/07/2020

L’Ajuntament ha rebut diverses subvencions de la Diputació de Barcelona per fer front als danys ocasionats pel temporal Gloria el passat mes de gener. En total uns 510.897,71 euros a través de diferents línies d’ajut.

 

La Diputació ha atorgat 343.346,68 per a l’arranjament de camins, 161.140,84 euros per a la neteja i sanejament de les platges afectades pel temporal Gloria i 6.410,19 euros per a les hores extres de la Policia Local durant aquells dies d’emergència.

 

L’alcalde, Joan Mercader, ha explicat que “des de l’Ajuntament s’han sol·licitat diverses subvencions per a les obres d’emergència que vam haver de realitzar per reparar els danys”. “De totes les ajudes demanades, de moment, el consistori només ha rebut aquestes de la Diputació de Barcelona”, ha afegit l’alcalde. Joan Mercader ha manifestat que "volem agrair el suport de la Diputació de Barcelona en aquests moments econòmics tan difícils". "Seguirem treballant i reclamant les subvencions que hem demanat a altres administracions com la Generalitat de Catalunya i el govern de l'Estat, i que encara no han arribat", ha afegit l'alcalde. 

Imatge del passat mes de gener del Camí de la Pomereda després del temporal Gloria. Foto: AjMalgrat.
Imatge del passat mes de gener del Camí de la Pomereda després del temporal Gloria. Foto: AjMalgrat.