La Diputació reobre l'oficina de l'Organisme de Gestió Tributària de Malgrat

Última revisió 23-07-2020 13:06
23/07/2020

L'oficina de l'Organisme de Gestió Tributària a Malgrat va reobrir ahir dimecres després de 5 mesos tancada per l'emergència sanitària de la pandèmia. 

La regidora de Serveis Econòmics, Isabel Ortiz, ha explicat que ahir l'oficina de recaptació va reprendre la seva activitat, després de la insistència de l'Ajuntament de Malgrat davant l'allau de queixes de la ciutadania per no poder fer els tràmits corresponents. "Davant la nostra insistència es va habilitar primer un servei telefònic, però no va funcionar, i després de tornar a insistir molt per part nostre, vam aconseguir que Diputació reprengués el servei de manera presencial dins les oficines de l'Ajuntament durant 2 setmanes", ha detallat la regidora. Des d'ahir, l'oficina torna a ser oberta. 

La regidora ha volgut demanar disculpes a la ciutadania. "Des de l'Ajuntament s'han fet tots els esforços i tota la insistència per recuperar aquest servei. Volem demanar disculpes als ciutadans per ha estat per causes alienes a l'Ajuntament. Nosaltres hem fet tot el possible per tornar a tenir aquest servei", ha detallat. 

 

L'oficina va obrir ahir dimecres. Foto: AjMalgrat.
L'oficina va obrir ahir dimecres. Foto: AjMalgrat.