La Festa Major de Sant Roc recupera el tradicional pregó amb 3 entitats com a protagonistes

Última revisió 12-12-2019 10:50
29/07/2019

La Festa Major de Sant Roc 2019 recupera el tradicional pregó. Serà el tret de sortida a la Festa Major d'estiu que s'allargarà del 9 a 18 d'agost. Seran tres entitats les encarregades de fer el pregó: l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, la Colla de Geganters de Malgrat de Mar i la Colla de Diables Ratpenatsinfernals. La cita serà el divendres 9 d'agost a les deu de la nit des del balcó de l'Ajuntament.

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa el cartell i el programa de la Festa Major que inclou diverses novetats com ara la 'Tarda de contes' i les 'Nits musicals'.

A més, el programa de la Festa Major de Sant Roc 2019 presenta un nou format que incorpora publicitat local i així, segons el primer tinent d'alcalde, i portaveu del govern, Jofre Serret (JXCatalunya-Malgrat ens Mou), 'es pot fer a cost zero'. Serret ambé ha explicat que es tracta d'una Festa Major en femení, en referència a les tres dones que hi ha al capdavant de les entitats que fan el pregó i a l'autora del cartell, Mònica Pera. Precisament, Pera ha destacat que el cartell presenta un 'Sant Roc modern, del segle 21, que vol un Malgrat de Mar modern però sense deixar de banda les tradicions i la cultura popular'.

La Festa Major de Sant Roc tindrà novament el 'Punt Lila', tot i que aquest any contractat a una empresa externa per tal que sigui, segons Serret, 'un servei professional'.

La regidora de Cultura, Lurdes Borrell (JXCatalunya-Malgrat ens Mou), ha agraït a totes les entitats la seva implicació a la festa major i en especial a les tres entitats, que enguany faran el pregó. La regidora ha expressat la voluntat del govern municipal que aquest format de pregó tingui continuïtat amb la participació d'altres entitats del poble en les pròximes edicions.

Consulta aquí el programa de Sant Roc 2019.

La Festa Major de Sant Roc recupera el tradicional pregó amb 3 entitats com a protagonistes
La Festa Major de Sant Roc recupera el tradicional pregó amb 3 entitats com a protagonistes