La fira d'atraccions de Sant Roc, suspesa per la COVID-19

Última revisió 15-07-2020 11:36
15/07/2020

L'Ajuntament anuncia que enguany no hi haurà fira d'atraccions per la festa major de Sant Roc a causa de la pandèmia sanitària provocada pel coronavirus. 

El regidor de Fires, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que fins l'últim moment s'ha intentat que la fira que es pogués portar a terme. "Ho he intentat per diversos motius. Primer de tot, per intentar donar normalitat en aquest moment. Perquè la mainada i els joves tinguessin un espai d'esbarjo. En tot moment, en aquests últims mesos, he estat en contacte amb l'organització de la fira", ha afegit el regidor. 

Óliver Sánchez-Camacho ha detallat que per oferir una fira 100% segura s'havien d'aplicar mesures de prevenció i seguretat molt complicades de portar a terme. "I és per això que s'ha decidit no tirar-ho endavant. De fet, podríem dir que ha estat una decisió de mutu acord perquè l'organització de la fira comparteix que complir amb totes les mesures perquè sigui al 100% segur és molt complicat, per no dir, gairebé impossible", ha afirmat.  Segons ha manifestat el regidor, "les dues parts amb bona entesa hem decidit no organitzar la fira aquest any, tot emplaçant-nos a poder-la organitzar l'any que ve".

Una imatge d'arxiu de la fira d'atraccions. Foto: AjMalgrat.
Una imatge d'arxiu de la fira d'atraccions. Foto: AjMalgrat.