La piscina municipal obre portes el proper 1 de juliol amb diverses novetats derivades de la crisi sanitària

Última revisió 26-06-2020 12:10
26/06/2020

L'Ajuntament de Malgrat de Mar posarà en marxa el servei de la piscina municipal el proper dimecres 1 de juliol tot i que ho farà amb diverses limitacions provocades per la crisi sanitària de la Covid-19.

Enguany, hi haurà l'aforament limitat que serà entre 100 i 150 persones com a màxim. A més, no hi haurà abonament de temporada durant aquest estiu 2020. En aquest sentit, s'han fixat els preus que seran igual per a tots els dies de la setmana. Els nens de 3 a 14 anys pagaran 3 euros i els adults 5. Els jubilats i discapacitats tenen l'entrada gratuïta. La venda de les entrades es farà de manera presencial a les taquilles de la piscina.

Una altra de les novetats és que no es podrà entrar productes de menjar, només aigua i begudes. Tampoc s'hi podrà accedir al servei de dutxes, només als lavabos.

La crisi sanitària també ha provocat que enguany no hi hagi els cursets de natació dels estius.

Els responsables de la regidoria d'Esports han explicat el servei de la piscina municipal serà des de l'1 de juliol fins al 6 de setembre, en horari de dilluns a divendres de 10 a 19h i de 10 a 20h els caps de setmana.

Piscina
Piscina