La tradicional marató de sang de Sant Roc es manté i es farà en 2 dies

Última revisió 29-07-2020 09:12
29/07/2020

La ja tradicional Marató de Sang de la Festa Major de Sant Roc sí que se celebrarà enguany. I es farà en 2 dies consecutius: el 7 i el 8 d'agost. Les persones interessades a fer donació han de reservar hora. La Marató d'enguany té com a lema 'malgratenc/a #etsIMPRESCINDIBLE. 

El Banc de Sang i Teixits, en col·laboració amb l’Ajuntament i l’Associació de Donants de Sang del Maresme, organitza un any més la Marató a Malgrat de Mar, que enguany canvia el seu format. La jornada única es converteix en 2 dies consecutius de donació al Parc de Can Campassol, del 7 al 8 d’agost, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. L'objectiu, segons el Banc de Sang, és aconseguir 250 donacions de sang que permetran tractar prop de 750 pacients als hospitals catalans i ajudaran a mantenir les reserves de sang a un bon nivell abans de l’arribada de l’estiu, quan les donacions baixen al voltant del 30%.

Les persones que vulguin donar sang a la Marató hauran de reservar hora des del web Donarsang.gencat.cat/MSangMalgrat. D’aquesta manera es garanteix una donació ordenada i sense aglomeracions, un funcionament que ja s’ha establert des de mitjans del mes de març.

 

Imatge de la campanya d'enguany. Foto: AjMalgrat.
Imatge de la campanya d'enguany. Foto: AjMalgrat.