L'Ajuntament contracta 5 joves en pràctiques a través del Programa Garantia Juvenil

Última revisió 12-12-2019 10:50
04/11/2019

5 joves van començar dijous a treballar a diferents departaments de l'Ajuntament, contractats a través del programa europeu de Garantia Juvenil.

El Servei d'Ocupació de Catalunya ha atorgat una subvenció de 55.000 euros per contractar 5 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil. Aquesta subvenció atorgada està inclosa en el Programa Operatiu Juvenil del Fons Social Europeu. Els perfils que s'han contractat per 6 mesos a jornada sencera són: tècnic en Medi Ambient, Informador i orientador laboral, dinamitzadora de Gent Gran, administratiu de Serveis Municipals i administrativa d'Igualtat i Gent Gran.

Les persones que s'han pogut acollir a aquest programa reunint una sèrie de requisit:

· menors de 30 anys

· estar (inscrit al sistema de garantia Juvenil,) inscrits com a demandants d'ocupació no ocupats (DONO) al Servei Públic d'Ocupació Catalunya

· beneficiaris del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

. tenir un títol de formació professional, grau universitari o certificat de professionalitat

Els programes de garantia juvenil tenen l'objectiu de facilitar l'accés als joves al mercat de treball. I és que malgrat els elevats percentatges de joves que han finalitzat els seus estudis o disposen d'experiència laboral suficient per accedir al mercat de treball, molts joves continuen estan en situació d'atur. Aquests 6 mesos de pràctiques els aporten noves aptituds i competències, en milloren l'ocupabilitat i n'afavoreixen la incorporació al mercat laboral d'una forma estable i duradora en el temps.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar pot contractar aquestes joves gràcies a un Programa del Servei d'Ocupació de Catalunya cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil.

logos SOC

L'Ajuntament contracta 5 joves en pràctiques a través del Programa Garantia Juvenil
L'Ajuntament contracta 5 joves en pràctiques a través del Programa Garantia Juvenil