L'Ajuntament organitza diferents activitats per commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+

Última revisió 22-06-2020 14:17
25/06/2020

La Regidoria d'Igualtat i LGTBIQ inicia avui dijous un seguit d'activitats per commemorar el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+. Els actes commemoratius porten per lema "Malgrat t'estima, estima com estimis". Diumenge, 28 de juny Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+, es farà la lectura del manifest institucional. 

El 28 de juny, els fets produïts a Stonewall Inn el 1969, a Nova York, van marcar l’inici de la lluita per l’alliberament homosexual. El 26 de juny de 1977, a les Rambles de Barcelona va tenir lloc la primera manifestació pels drets del col·lectiu LGTBIQ+ de l’Estat espanyol. L’Ajuntament de Malgrat de Mar organitza els actes que us presentem tot seguit per commemorar el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI.

El programa previst és el següent:

A partir del 25 de juny

La Biblioteca La Cooperativa oferirà una guia de recursos virtuals relacionada amb l'alliberament del col·lectiu LGTBIQ+

A partir del 26 de juny, fins exhaurir existències

  • Braçalets amb la bandera de l’Arc de Sant Martí a les botigues de Malgrat. Apropa’t a les teves botigues associades i aconsegueix-ne un.

28 de juny

  • Lectura del manifest institucional i emissió de l’entrevista sobre el sentit històric i social de la lluita per l’alliberament del col·lectiu LGTBIQ+ amb Maria Giralt Castells, directora de Gayles.tv i medalla president Macià per la seva lluita i compromís pels drets LGTBI. Ona Malgrat a les 12 h del migdia a la 107.4 i al Facebook.
  • Il·luminació de la Torre del Castell amb els colors de l’Arc de Sant Martí, al vespre.
  • Durant tot el dia, difusió dels missatges de suport a la commemoració del 28 de juny elaborats per les entitats juvenils del municipi.

 

29 de juny

  • Emissió de l’entrevista sobre el sentit històric i social de la lluita per l’alliberament del col·lectiu LGTBIQ+ amb Maria Giralt Castells, directora de Gayles.tv i medalla president Macià per la seva lluita i compromís pels drets LGTBI. Ona Malgrat, 13 h.

 

 

Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ 2020
Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ 2020