Malgrat rep el segell Safe Travels, que reconeix els protocols de viatge segur a escala mundial

Última revisió 28-04-2021 12:57
28/04/2021

La Regidoria de Turisme ha rebut el segell Safe Travels, promogut per The World Travel & Tourism Council (WTTC), i que permet als viatgers reconèixer a qualsevol país del món, les empreses, entitats i destinacions que han adoptat protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19 .

Aquest segell permet a Malgrat de Mar beneficiar-se d'un segell reconegut internacionalment, desenvolupat en col·laboració amb els membres del WTTC i organitzacions internacionals de referència, que segueix les directrius de l'Organització Mundial de la Salut.

Aquest distintiu és important de cara als professionals i als agents del sector, ja que acredita la implementació de mesures de seguretat i prevenció enfront de la pandèmia. El segell transmet un missatge de confiança als viatgers a l'hora de poder gaudir de viatges segurs.

Per poder rebre aquest distintiu cal disposar d' una certificació o segell de mesures de prevenció enfront de la COVID-19 atorgada per una empresa de certificació oficial. A més, també és requisit haver estat reconeguda amb el Compromís per la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere amb posterioritat a setembre del 2020 o haver obtingut la renovació després d’aquesta data.

Imatge d'arxiu de la Platja de Malgrat Centre. Foto: AjMalgrat.
Imatge d'arxiu de la Platja de Malgrat Centre. Foto: AjMalgrat.