Malgrat s'afegeix a la campanya "Fes circular la teva llauna al groc" per sensibilitzar sobre el reciclatge a les platges

Última revisió 12-12-2019 10:50
07/08/2019

L'Ajuntament se suma a la campanya de sensibilització sobre reciclatge a les platges, que porta per nom "Fes circular la teva llauna al groc", creada pel programa europeu d'educació ambiental "Cada lata cuenta". A partir d'avui dimecres i fins diumenge, agents dinamitzadors de la campanya seran a les platges de Malgrat Centre i de l''"Astillero" amb una motxilla recol·lectora de llaunes per facilitar el reciclatge als banyistes i alhora informar-los de la importància de fer-ho.

La campanya es portarà a terme a Malgrat dimecres, dijous i diumenge, de les 11:00 a 15:00 hores i divendres i dissabte de 17:00 a 21:00 hores, per part d'una parella d'informadors que es mouran per les platges interactuant amb els usuaris d'aquestes per tal d'informar-los de la importància de la seva col·laboració en el reciclatge de llaunes.

Malgrat s'afegirà així a la campanya, en la qual també hi participen les platges de Barcelona, Tarragona, Girona, Cambrils, Mont-roig, Mataró, Calonge i Lloret de Mar.

Malgrat s'afegeix a la campanya
Malgrat s'afegeix a la campanya "Fes circular la teva llauna al groc" per sensibilitzar sobre el reciclatge a les platges