Malgrat s'afegeix un any més a la celebració de la Setmana de la Natura

Última revisió 24-05-2023 12:51
24/05/2023

L'Ajuntament de Malgrat de Mar s'afegeix un any més a la celebració de la Setmana de la Natura amb la voluntat d'ajudar la ciutadania a descobrir els valors ecològics que té el municipi i les actuacions que es porten a terme per millorar la biodiversitat. Malgrat celebra la Setmana de la Natura des del 2016.

L'objectiu d'aquestes activitats programades és conscienciar de la necessitat de conservar el medi i el patrimoni natural. El dia 1 de juny es farà una visita guiada al pati del Molí de la Sal, on també es farà un taller d'identificació de macroinvertebrats amb els voluntaris del Grup de Ciència Ciutadana de Malgrat de Mar. Serà  de 18 h a 20 h i el punt de trobada, el Molí de la Sal. 

L'altra activitat s'ha programat per al dia 10 de juny i és una sortida per aprendre a identificar les plantes remeieres. A més, l'enginyer agrònom Albert Turné farà un taller de tintures amb plantes autòctones amb l'ajuda dels voluntaris del Grup de Ciència Ciutadana de Malgrat de Mar. Aquesta activitat es farà de 8 h a 13 h i el punt de trobada serà el Molí de la Sal. 

La Setmana de la Natura és la campanya més gran d'implicació ciutadana per a la defensa de la natura a Catalunya. Aquesta iniciativa, que se celebra des del 2016, promou activitats arreu del territori català per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura.

Setmana de la Natura 2023
Setmana de la Natura 2023. Foto: AjMalgrat.