Marató de Sang, demà i dissabte a Can Campassol

Última revisió 06-08-2020 11:13
06/08/2020

La Marató de Sang s'iniciarà demà divendres i s'acabarà dissabte. Es farà a Can Campassol de 10 h a 14 h i de 17 h a 21 h els dos dies. Les persones interessades a fer donació han de reservar hora. La Marató d'enguany té com a lema 'malgratenc/a #etsIMPRESCINDIBLE. 

El Banc de Sang i Teixits, en col·laboració amb l’Ajuntament i l’Associació de Donants de Sang del Maresme, organitza un any més la Marató a Malgrat de Mar, que enguany canvia el seu format. La jornada única es converteix en 2 dies consecutius de donació al Parc de Can Campassol, del 7 al 8 d’agost, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h. L'objectiu, segons el Banc de Sang, és aconseguir 250 donacions de sang que permetran tractar prop de 750 pacients als hospitals catalans i ajudaran a mantenir les reserves de sang a un bon nivell abans de l’arribada de l’estiu, quan les donacions baixen al voltant del 30%.

Les persones que vulguin donar sang a la Marató hauran de reservar hora des del web Donarsang.gencat.cat/MSangMalgrat. D’aquesta manera es garanteix una donació ordenada i sense aglomeracions, un funcionament que ja s’ha establert des de mitjans del mes de març.

Una imatge de la campanya d'enguany. Foto: Banc de Sang i Teixits.
Una imatge de la campanya d'enguany. Foto: Banc de Sang i Teixits.