Medi Ambient organitza una segona jornada ornitològica el 28 de juliol

Última revisió 15-07-2020 13:54
15/07/2020

Davant l'èxit de participació, la Regidoria de Medi Ambient organitza una segona visita ornitològica al delta de La Tordera amb el guiatge del grup de naturalistes voluntaris Nat MonT. Es farà el 28 de juliol i per participar-hi cal fer una inscripció. En un dia i mig, s'han apuntat 90 persones a la jornada ornitològica del 22 de juliol i 40 a la neteja manual que es farà al delta aquest dissabte. 

La segona jornada ornitològica es farà el 28 de juliol a les 19 h i serà una visita per conèixer diferents espècies d’aus que s’han identificat aquests mesos al delta de La Tordera amb el guiatge de l’Associació Naturalistes del Montnegre i La Tordera Nat MonT, ja que alguns dels seus membres són els voluntaris encarregats de fer el seguiment i observació de les nidificacions al delta. El punt de trobada serà l’aparcament del Camí de la Tordera a les 19 h. La Regidoria de Medi Ambient recorda que cal portar mascareta i recomana portar aigua i anar-hi a peu o en bicicleta. 

Per participar cal fer una inscripció aquí

La Regidoria va obrir dilluns a les 14.30 h les inscripcions per participar en unes per tenir cura del delta de La Tordera i alhora conèixer-lo de la mà d’experts: aquest dissabte 18 de juliol amb neteja manual de la zona deltaica i el 22 de juliol una visita ornitològica. En un dia i mig, s'han apuntat 40 persones per fer la neteja de dissabte i 90 per a la visita ornitològica del 22 de juliol. Per evitar aglomeracions en l'activitat, s'han tancat les inscripcions d'aquestes dues jornades i s'han obert les de la nova jornada del 28 de juliol. 

 

 

Una imatge actual del delta de La Tordera. Foto: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.
Una imatge actual del delta de La Tordera. Foto: Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.