11 sancions per incomplir el confinament municipal i el toc de queda, aquest cap de setmana

Última revisió 02-11-2020 12:57
02/11/2020

La Policia Local ha aixecat 11 actes a persones que incomplien aquest cap de setmana les restriccions de mobilitat establertes pel govern de la Generalitat per lluitar contra l'increment de contagis de la COVID-19. A més, el dispositiu policial per vetllar pel confinament municipal va controlar 142 vehicles. 

Les 11 sancions han estat per incompliment del toc de queda nocturn i també el confinament perimetral municipal entre les 6 h del divendres i les 6 h d'avui dilluns. El dispositiu de la Policia Local de Malgrat durant el cap de setmana també ha aixecat 10 actes per l'incompliment de l'obligació de l'ús de la mascareta o bé per l'ús indegut d'aquesta. També es va sancionar un establiment per incomplir les mesures de seguretat entre els seus clients dins del local. A més, es van controlar 142 vehicles durant divendres 30 d'octubre -52 vehicles-, dissabte 31 d'octubre -55 vehicles- i diumenge 1 de novembre -35 vehicles- per donar compliment al confinament municipal. 

A més, els agents de la Policia Local durant el cap de setmana han aixecat 4 actes per baralles i discusions al carrer i 1 per tinença il·lícita de drogues. 

Imatge d'arxiu d'un control policial. Foto: Policia Local Malgrat de Mar.
Imatge d'arxiu d'un control policial. Foto: Policia Local Malgrat de Mar.