Restriccions de trànsit aquest diumenge per la Mitja Marató Costa Brava-Maresme

Última revisió 15-09-2022 12:47
15/09/2022

La Policia Local informa que aquest pròxim diumenge es restringirà la circulació de vehicles a la zona del Passeig Marítim i a diversos carrers del centre del poble des de les 8 h i fins les 12 h pel pas de la Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme per Malgrat de Mar. La prova esportiva de 21 quilòmetres, que enguany arriba a la 13a edició, s'inicia a Pineda de Mar finalitza a Calella, passant també pels municipis de Malgrat de Mar i Santa Susanna. 

La prova esportiva recorrerà el Passeig Marítim, l'avinguda Països Catalans, carrer Joan Maragall, Fonlladosa, Carme, Llibertat, Sant Elm, Sant Esteve, plaça Caporal Fradera i Passeig Marítim. 

El pas de la Mitja Marató per Malgrat implicarà afectacions a la mobilitat des de les 8 h i fins a les 12 h. Els següents punts quedaran tallats al trànsit de vehicles: Passeig Marítim, avinguda Països Catalans i la resta de carrers del recorregut al pas dels participants. També es prohibirà l'estacionament en el Passeig Marítim i l'avinguda dels Països Catalans. 

Agents de la Policia Local informaran als conductors de les alternatives per a la mobilitat de vehicles durant les hores que durin les afectacions. 

Mitja Marató Costa Brava-Maresme
Mitja Marató Costa Brava-Maresme. Foto: Gesport.