Malgrat es promociona a Fitur

Última revisió 27-01-2023 12:59
18/01/2023

Malgrat de Mar es promociona des d'avui dimecres a Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid. El regidor de Promoció del Municipi i tercer tinent d'alcaldessa, Ludwig Hasko, és a Madrid per fer aquesta promoció del municipi en aquesta nova edició de la fira.

 

Malgrat es promociona dins l'estand de Catalunya, on també hi ha la Diputació de Barcelona i municipis com Santa Susanna, Pineda de Mar, Calella o Mataró, entre d'altres. Fitur és una de les cites més importants del sector i reuneix institucions, tour operadors, hotels, agències de viatges i experts en gestió turística. Fitur 2023, que arriba a la seva 43a edició, comptarà amb la presència de gairebé 8.500 participants de totes les Comunitats Autonòmes, empreses i destinacions de 131 països i amb 755 expositors. Els tres primers dies, de dimecres a divendres, la fira s'adreçarà als professionals del sector i durant el cap de setmana, al públic en general. L'organització de la fira confia que aquesta edició compti amb la presència de 120.000 professionals i uns 90.000 persones de públic. 

“El teu viatge comença a Barcelona” és l'eslogan de la Diputació, en el qual es promociona Malgrat de Mar, un estand singular i diferent de 200 metres quadrats compartits amb el Consorci de Turisme de Barcelona.

Fitur 2023
El regidor Ludwig Hasko amb la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, i l'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, entre altres. Foto: AjMalgrat.