31 arbres recollits en la campanya de Nadal d'enguany

Última revisió 16-01-2023 12:52
16/01/2023

La campanya de recollida d'arbres de Nadal s'ha tancat avui amb 31 arbres, que seran netejats, triturats i convertits en compost per als parterres dels espais verds del municipi. Aquest any s'han recollit menys arbres que el passat 2022, que es van recollir 53 arbres. 

Els punts de recollida estaven situats a la plaça de la Germana Campos, a l'avinguda de la Costa Brava a prop del Centre d'Atenció Primària (CAP), a la plaça de Marià Cubí, a la plaça de Pau Casals, avinguda de la Mediterrània cantonada amb el carrer de Girona i a la cruïlla de la plaça del carrer de Canigó. El punt que ha recollit més arbres, concretament nou, ha estat el de la plaça de la Germana Campos; seguit de l'avinguda Costa Brava -al costat del CAP- i el de la plaça de Pau Casals amb vuit arbes cadascun; el de l'avinguda Mediterrània ha recollit tres arbres, el de la plaça de Marià Cubí, dos, i el de la cruïlla de la plaça del carrer Canigó un. 

Tots els arbres recollits són netejats d'objectes que perjudiquin les tasques de trituració, se'ls treu del test i es tallen els cepellons d'arrels. Els arbres seran triturats quan comenci la campanya de la poda d'enguany i les restes seran escampades en els parterres dels espais verds del municipi.

Punt de recollida
El punt de recollida que hi havia fins avui a la plaça de Pau Casals. Foto: AjMalgrat.