53 arbres recollits en la campanya de Nadal

Última revisió 17-02-2022 13:23
17/02/2022

La campanya de recollida d'arbres de Nadal s'ha tancat amb 53 arbres, que seran netejats, triturats i convertits en compost per als parterres dels espais verds del municipi. Aquest ha estat un dels anys que més arbres s'han recollit. El 2021 només es van recollir 21. 

Els punts de recollida estaven situats a la plaça de la Germana Campos, a l'avinguda de la Costa Brava a prop del Centre d'Atenció Primària (CAP), a la plaça de Marià Cubí, a la plaça de Pau Casals, avinguda de la Mediterrània cantonada amb el carrer de Girona i a la cruïlla de la plaça del carrer de Canigó. El punt que ha recollit més arbres, concretament 17 ha estat el de la plaça de la Germana Campos; seguit del de l'avinguda de la Mediterrània a la cantonada amb el carrer de Girona amb 13; el de la plaça de Pau Casals amb 11; la plaça de Marià Cubí amb 6; i els altres dos punts, el del CAP i plaça del carrer de Canigó, amb 3 cadascun. 

Tots els arbres recollits són netejats d'objectes que perjudiquin les tasques de trituració, se'ls treu del test i es tallen els cepellons d'arrels. Els arbres són triturats i les restes es podran fer servir per fer compost.