Adjudicades les obres de millora dels carrers Carme i Llibertat

Última revisió 22-11-2022 12:07
22/11/2022

La junta de govern local va adjudicar dijous les obres de millora dels carrers del Carme, entre les places de Pau Casals i de Joaquim Ruyra, i Llibertat, entre Carme i Passatge de les Ànimes. Les obres començaran a principi de l'any vinent i costaran 376.331,63 euros. 

Al carrer del Carme, les obres de remodelació mantindran la tipologia existent al centre urbà amb plataforma única, voreres de llosa romana i calçada amb llambordí gris tot sobre paviment de formigó. En el cas del carrer Llibertat es farà també amb plataforma única però amb voreres de panot gris sobre paviment de formigó i calçada d’asfalt sobre paviment compactat.

Amb aquestes obres de millora es preveu aconseguir una circulació segura de vehicles i de vianants, unificar la zona, intentant integrar el carrer en un recorregut per a vianants dins el cor de la població plantejat en el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM), crear una plataforma única i crear una nova xarxa d’aigües de plujanes. El termini d'execució és de quatre mesos, aproximadament. 

Imatge d'arxiu del carrer Llibertat
Imatge d'arxiu del carrer Llibertat. Foto: AjMalgrat.