Audiència Pública del pressupost municipal per al 2023, aquest dijous a l'Arxiu Municipal

Última revisió 29-11-2022 12:55
29/11/2022

El govern municipal celebrarà aquest dijous 1 de desembre una audiència pública per presentar el pressupost de l’Ajuntament per al 2023. L'acte es farà a la Sala d'Actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal a les 18 h.

L’audiència pública és una eina recollida dins el reglament de participació per compartir informació sobre la gestió pública i alhora promoure la participació ciutadana i la transparència. El govern municipal presentarà el pressupost per al pròxim any en audiència pública i els ciutadans i ciutadanes que vulguin podran expressar la seva opinió, propostes i suggeriments.

La sessió se celebrarà a la Sala d'Actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal a les 18 h. Els encarregats de presentar la proposta del govern de pressupostos per al 2023 seran l'alcaldessa, Sònia Viñolas, la regidora de Serveis Econòmics, Isabel Ortiz, i el portaveu del govern i regidor de Participació Ciutadana i Creixement Democràtic, Jofre Serret.

Les opinions expressades en audiència pública, es recolliran en un acta formal i són de caràcter consultiu i no vinculant.

Audiència pública pressupost 2023
Audiència pública pressupost 2023