Ball de Carnaval amb La Banda del Drac, el 17 de febrer després de la rua

Última revisió 27-01-2023 12:58
26/01/2023

La Banda del Drac serà l'encarregada d'oferir el Ball de Carnaval d'enguany després de la rua de carrosses i comparses del dia 17 de febrer. Començarà a les 23 h en el Pavelló Germans Margall i hi haurà Punt Lila. L'endemà dissabte, dia 18, se celebrarà el Carnestoltes infantil amb la rua infantil a partir de les 17 h i ball amb Pep López i Sopars de duro, també al Germans Margall a partir de les 18 h. 

La Regidoria de Cultura ultima els detalls de la celebració del Carnestoltes a Malgrat de Mar, que tindrà lloc els dies 17 i 18 de febrer. El programa dels dos dies és el següent:

Divendres 17 de febrer

Rua de carrosses i comparses

21.30 h plaça de la Germana Campos, que recorrerà Joan Maragall, Fonlladosa, Carme,  plaça de l'Església, avinguda Carme, Mediterrània, Girona i Pavelló Germans Margall

Ball amb La Banda del Drac

23 h  Pavelló Germans Margall

Dissabte 18 de febrer

Rua infantil

17 h Jardins de la Solidaritat, que recorrerà avinguda Mediterrània, Girona i Pavelló Germans Margall

Ball infantil amb Pep López i Sopars de duro

18 h  Pavelló Germans Margall

 

Els grups interessats a participar en la rua d'adults o a la infantil poden fer la inscripció a partir de demà divendres, mitjançant una instància registrada a l'Ajuntament. El termini per fer-ho finalitzarà el dia 3 de febrer a les 00 h. 

 

Gratificacions per participar-hi

L’Ajuntament de Malgrat de Mar lliurarà a les colles participants una gratificació, que serà de 700 euros en el cas de la colla del Rei Carnestoltes; de 400 € per a la colla amb carrossa amb un mínim de 20 persones; 200 € per a les colles de comparses amb un mínim de 25 persones i de 100 euros en el cas de carrossa/colla que participi únicament a la rua infantil.

 

Consulta a sota les bases que especifiquen com fer la inscripció i quins són els requisits de participació i organització. 

 

 

 

Notícies relacionades:

El termini d'inscripció per participar en les rues de Carnestoltes s'obre demà

Malgrat tornarà a tenir rua de Carnestoltes el 17 de febrer després de dos anys sense celebrar-se

Carnestoltes 2023
Carnestoltes 2023. Foto. AjMalgrat.