Comencen les obres de remodelació del carrer Narcís Monturiol

Última revisió 23-09-2022 11:32
23/09/2022

Les obres de remodelació i millora del carrer de Narcís Monturiol ja estan en marxa. Dimecres es van iniciar els treballs que costaran 238.894,32 euros. Les obres s'allargaran uns tres mesos, aproximadament. 

Les obres de millora recullen les voluntats expressades pels veïns i veïnes en les sessions de participació, que va portar a terme la Regidoria de Participació Ciutadana i Creixement Democràtic. 

L'actuació de millora es portarà a terme sense modificar cap dels trets essencials de la configuració del carrer. El Narcís Monturiol continuarà sent amb la calçada separada de la vorera, no plataforma única, i sense arbrat. Es millorarà l'accessibilitat que ara era un problema i serà més fàcil pujar i baixar de les voreres. S'uniformitzen materials i es millora també el drenatge de les aigües pluvials per escorrentia superficial fins al Camí del Pla. S'implanta mobiliari urbà:  Es diposaran paperes a l’inici, meitat i final de carrer i a la part central hi haurà dos bancs pel descans de vianants.

Tot això segons les voluntats expressades pels veïns i veïnes en les sessions de participació que es van fer l'any passat. 

El carrer Narcís Monturiol
Imatge d'ahir a la tarda del carrer de Narcís Monturiol. Foto: AjMalgrat.