Comencen les obres del Passeig Marítim

Última revisió 12-12-2019 10:51
21/01/2019

L'empresa Rogasa Construcciones y Contratas SA ha iniciat aquest matí els treballs al Passeig Marítim. S'ha començat a treure i tallar arbres i a col·locar tanques i senyalització de l'obra. L'alcaldessa, Carme Ponsa (JXM), ha signat aquest matí el contracte de l'obra, que té un cost de 6.795.121,23 euros. La previsió és que la primera fase de les obres, que inclou el tram de passeig entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Països Catalans, estigui acabada a final del mes de maig.

La primera fase de les obres, que inclou el tram de passeig entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda de Països Catalans, que avui s'ha posat en marxa, s'executarà en 140 dies, i la segona fase, es reprendrà després de la temporada turística de l'any vinent, el 21 d'octubre de 2019, i s'allargarà 150 dies.

L'alcaldessa i el gerent de Rogasa, Alberto Martín, han signat el contracte de les obres de millora del Passeig Marítim. Avui s'han iniciat els treballs per retirar els arbres i la col·locació de tanques i senyalització de l'obra, així com la retirada i reubicació dels contenidors d'escombraries. Durant aquests pròxim dies, es portaran a terme també prospeccions per localitzar serveis i començaran les demolicions de les jardineres actuals del passeig.

Inicialment, es deixarà un pas per a vianants d'uns 3 metres entre la línia de les edificacions i la zona de les obres.

La Policia Local ha informat que la posada en marxa de les obres suposa la probibició de circular pel Passeig Marítim entre la plaça de l'Àncora i l'avinguda dels Països Catalans, així com que restarà prohibit l'estacionament als carrers de Balmes i Manuel de Falla, entre el Passeig i l'avinguda Barcelona. Durant les obres aquests dos carrers, en aquest tram, tindran doble sentit de circulació per a veïns i veïnes i vehicles que realitzin serveis de càrrega i descàrrega.

Comencen les obres del Passeig Marítim
Comencen les obres del Passeig Marítim