El Centre Cívic obre el 19 de setembre les inscripcions per a cursos i tallers de l'últim trimestre

Última revisió 12-09-2022 14:24
12/09/2022

El Centre Cívic obrirà el pròxim dilluns 19 de setembre el termini per renovar o inscriure's a les activitats i tallers d'aquest últim trimestre. El període restarà obert fins al 23 de setembre i les activitats començaran el 3 d'octubre. Només hi haurà un taller d'informàtica, les classes de sevillanes es faran els divendres i els tallers de teatre no s'organitzen. 

Enguany, el Centre Cívic ha programat activitats i tallers per a tot el 2022, que acabaran el 22 de desembre. Les inscripcions es renoven cada trimestre i ara toca les de l'últim d'aquest 2022. Les activitats es renoven o es pot fer inscripció si hi ha plaça.

El Centre Cívic ha programat tallers de ceràmica creativa i un taller de costura, cursos d'hipopressius i salut postural; de tonificació i mobilitat; de memòria i estimulació cognitiva, i de kundalini ioga. En l'àmbit de llengua i literatura s'ofereixen cursos d'escriptura creativa i un taller d'acollida lingüística i cultural (TALC).

El Centre Cívic també ofereix cursos d'introducció a la guitarra flamenca; de guitarra flamenca i dos nivells de sevillanes, que es faran els divendres enlloc dels dilluns com fins ara. A més, d'un curs d'iniciació a la informàtica bàsica i un de fotografia.

El Centre Cívic també acull activitats relacionades amb el Voluntariat per la llengua i ofereix la seva sala d'assaig musical. La sala està disponible de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 15 a 20 h i els dissabtes de 9 a 14h amb un màxim de 6 h d'assaig setmanals. 

En aquest tercer trimestre, es faran tres xerrades sobre coneixement de l'entorn i humanístic a càrrec de Joan Piña: el 19 d'octubre sobre "Desgraciats i prepotents: els herois no són perfectes", el 16 de novembre sobre "L'invent del fil, quina història" i el 14 de desembre: "Ets faraó i mors: què et passarà?". 

Activitats Centre Cívic 2022
Activitats Centre Cívic 2022. Foto: AjMalgrat.

Documents adjunts