El Centre Cívic obrirà les inscripcions per als nous cursos i tallers el 20 de setembre

Última revisió 20-09-2021 08:45
16/09/2021

El Centre Cívic estrena aquesta pròxima tardor nova programació de tallers i activitats. Entre les novetats d'enguany, hi ha els tallers de Coneixement de l'Entorn, els de tecnologia i arts visuals, el de lectura i interpretació de poemes i els de caràcter més joves amb la incorporació dels tallers de teatre i de batucada. El termini d'inscripció serà del 20 al 30 de setembre a la web municipal. 

La Regidoria de Cultura, que gestiona les activitats del Centre Cívic, vol recuperar les activitats amb voluntat que la ciutadania es pugui retrobar en aquest equipament, respectant sempre les mesures de prevenció i contenció de la pandèmia vigents. Les activitats es posaran en marxa el pròxim 4 d'octubre i s'allargaran fins al mes de desembre. 

El programa del Centre Cívic inclou tallers i cursos de ceràmica creativa, de costura, gimnàstica correctiva, memòria i estimulació cognitiva, kundalini ioga, defensa personal, art i moviment, escriptura creativa, cinema i literatura, lectura i interpretació de poemes, acollida lingüística i cultural, introducció a la guitarra flamenca, guitarra flamenca, batucada, teatre per a infants, sevilles I i II, iniciació a la informàtica bàsica, fotografia, anàlisi de llenguatge cinematogràfic, història i patrimoni de Malgrat. La nova programació també aposta per unes visites guiades als espais verds del poble. El Centre Cívic també ofereix altres activitats com el programa Voluntariat per la llengua i l'´ús de la sala d'assaig musical de l'equipament. 

 

Consulta aquí sota el programa d'activitats i tallers del Centre Cívic. 

Aquí pots fer el tràmit d'inscripció.