El govern municipal convoca la primera Audiència Pública de Pressupostos

Última revisió 27-11-2020 15:58
27/11/2020

L’equip de govern municipal celebrarà el pròxim dimecres 2 de desembre una audiència pública per presentar el pressupost de l’Ajuntament per al 2021. Serà una sessió virtual que es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de l’Ajuntament a partir de les 19 h. Els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer propostes o preguntes les podran enviar a través del correu participacio@ajmalgrat.cat És la primera vegada que el consistori malgratenc convoca una audiència pública, que és una eina de participació ciutadana. 

 

L’audiència pública és una eina recollida dins el reglament de participació per compartir informació sobre la gestió pública i alhora promoure la participació ciutadana i la transparència. El govern municipal presentarà el pressupost per al pròxim any en audiència pública i els ciutadans i ciutadanes que vulguin podran expressar la seva opinió, propostes i suggeriments. Com que la situació sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19 no permet fer un acte presencial, l’audiència es podrà seguir en directe a través del canal ajmalgrat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar a la xarxa social de YouTube. Serà el dimecres a partir de les 19 h quan l’alcalde, Joan Mercader, el primer tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana i Creixement Democràtic, Jofre Serret, i la regidora de Serveis Econòmics, Isabel Ortiz, faran la presentació dels pressupostos per al 2021 des de la sala de plens del consistori per tal que la ciutadania pugui expressar la seva opinió, com a pas previ al seu debat en el ple.

Els ciutadans i ciutadanes que vulguin fer aportacions hauran d’enviar un correu a participacio@ajmalgrat.cat durant l’audiència pública amb el seu nom i cognom i la proposta, dubte, suggeriment o observació que recolliran l’alcalde i regidors. Les opinions expressades en audiència pública, es recolliran en un acta formal i són de caràcter consultiu i no vinculant.

 

El pressupost de 2021 es pot consultar aquí.