El termini d'inscripció per participar en les rues de Carnestoltes s'obre demà

Última revisió 27-01-2023 12:59
19/01/2023

Les inscripcions per prendre part com a carrossa o comparsa en la rua de Carnestoltes del pròxim 17 de febrer o en la infantil del dia 18 es podran fer a partir de demà divendres. El tràmit que cal fer és presentar una instància registrada a l'Ajuntament i adreçada a la Regidoria de Cultura. Les carrosses i comparses que desfilin rebran gratificacions econòmiques per la seva participació. 

La Junta de Govern Local ha aprovat aquest migdia les bases de participació de les rues de Carnestoltes d'enguany. Els grups interessats a participar en la rua poden fer la inscripció a partir de demà divendres, mitjançant una instància registrada a l'Ajuntament. El termini per fer-ho finalitzarà el dia 3 de febrer a les 00 h. 

La rua de Carnestoltes tindrà lloc el 17 de febrer a partir de les 21:30 h i sortirà del carrer Joan Maragall per recórrer diferents carrers del poble fins al Pavelló Germans Margall. La infantil se celebrarà l'endemà, dia 18, a partir de les 17 h. 

 

Gratificacions per participar-hi

L’Ajuntament de Malgrat de Mar lliurarà a les colles participants una gratificació, que serà de 700 euros en el cas de la colla del Rei Carnestoltes; de 400 € per a la colla amb carrossa amb un mínim de 20 persones; 200 € per a les colles de comparses amb un mínim de 25 persones i de 100 euros en el cas de carrossa/colla que participi únicament a la rua infantil.

 

Consulta a sota les bases que especifiquen com fer la inscripció i quins són els requisits de participació i organització. 

 

 

 

Carnestoltes
Imatge d'arxiu del Rei Carnestoltes l'any 2018. Foto: AjMalgrat.