Els alumnes del màster de l'Escola d'Arquitectura del Vallès exposen els seus projectes sobre Malgrat

Última revisió 16-01-2023 11:50
16/01/2023

Els vuitanta-dos alumnes del màster universitari en Arquitectura de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), que des del setembre fan el treball final de la titulació sobre Malgrat de Mar, exposaran els seus projectes en un acte obert a tota la ciutadania aquest pròxim divendres. Serà a les 18 h a l'Arxiu Municipal. 

A través d'un conveni de col·laboració amb ETSAV, la Diputació de Barcelona promou la interacció directa entre la formació universitària i la realitat urbanística i territorial dels municipis. D'aquesta manera, els estudiants treballen des del passat mes de setembre en 41 propostes -els projectes es desenvolupen en parella- per millorar el territori de Malgrat de Mar. 

El passat mes de desembre, els alumnes van fer una sessió participatiu per parlar de les seves propostes i per copsar opinions i propostes de la ciutadania. En base a aquestes aportacions, divendres presenten el que serà el seu projecte de final del màster universitari. 

Les propostes arquitectòniques es basen en la millora del municipi en diferents àmbits com l'adaptació territorial al canvi climàtic, la millora de l'espai públic, l'adequació dels equipaments, la integració del turisme, l'aprofitament del patrimoni, entre altres. Es calcula que un bon percentatge dels projectes que es faran podran ser implementats en el territori. 

 

 

 

Notícies relacionades:

Els alumnes del màster de l'Escola d'Arquitectura del Vallès presenten demà els 41 treballs sobre Malgrat

82 alumnes de l'Escola d'Arquitectura del Vallès faran el treball final de màster sobre Malgrat

El grup d'alumnes del màster
Imatge de la primera trobada dels alumnes del màster a Malgrat el passat mes de setembre. Foto: AjMalgrat.