Els Reis d'Orient tornaran a tenir Campament Reial

Última revisió 23-12-2022 11:26
23/12/2022

Ses Majestats els Reis d'Orient s'instal·laran a l'Envelat del carrer Comerç els dies 4 i 5 de gener. Per visitar-los, enguany no cal fer cap reserva prèvia. A més, Melcior, Gaspar i Baltasar recorreran els carrers de Malgrat de Mar la nit del 5 de gener en la tradicional cavalcada que sortirà del Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda de Tarragona. El dia 3 de gener un Patge Reial visitarà el poble per recollir les cartes dels nens i nenes de Malgrat de Mar. 

 

El Patge Reial arribarà a les 10:30 h a la plaça de les Mines de Can Palomeres. Una hora més tard, a les 11:30 h estarà a la plaça de la Família Maristany i a les 12:30 h a l'entrada principal del Parc del Castell. Estarà una hora a cada espai i a la tarda, des de les 17:30 i fins a les 20:30 h a la Torre de la Vídua de Can Sala. 

L'endemà 4 de gener arribaran a Malgrat de Mar, Melcior, Gaspar i Baltasar i s'instal·laran a l'Envelat del carrer Comerç. Se'ls podrà visitar el dia 4 des de les 10 h i fins a les 13 h i des de les 16 h fins a les 20 h. I l'endemà, 5 de gener des de les 10 h i fins a les 13 h. A les 18 h, Ses Majestat els Reis d'Orient estaran a la porta del Pavelló Municipa d'Esports de l'avinguda de Tarragona per iniciar la tradicional Cavalcada de Reis. El recorregut que faran serà: avinguda Tarragona, Verge de Montserrat, Joan Maragall, Fonlladosa, del Carme, avinguda del Carme, avinguda Mediterrània i carrer de Girona fins al Pavelló Germans Margall. Allà l'alcaldessa, Sònia Viñolas, donarà la benvinguda a Melcior, Gaspar i Baltasar, els quals atendran als nens i nenes de Malgrat de Mar. 

Imatge d'arxiu del Campament Reial
Imatge d'arxiu del Campament Reial. Foto: AjMalgrat.