Enllestides les obres del carrer Indústria, que s'obrirà al trànsit dilluns

Última revisió 03-02-2023 12:27
03/02/2023

Les obres de substitució de la canonada de recollida d'aigües pluvials del carrer Indústria, per posar fi als problemes d'acumulació d'aigua en la cantonada amb el carrer de Girona quan plou fort, estan enllestides. Avui es porten a terme els últims treballs de pintura viària. La Policia Local informa que dilluns a partir de les 9 h s'obriran al trànsit els carrers Indústria i Camí del Pla, i l'avinguda del Carme tornarà a tenir el seu sentit de circulació habitual. 

La canonada d'aigües pluvials que hi havia fins ara al carrer Indústria no tenia prou capacitat per absorbir l'aigua en cas d'episodis de fortes pluges. Aquest fet provocava problemes al veïnat per l'acumulació d'aigua en la cantonada del carrer Indústria amb el carrer de Girona. La capacitat d'absorció d'aigua del carrer Indústria ha passat de ser 0,2 metres cúbics per segon i 0,34 m3/s en el Camí del Pla, a ser del 0,63 m3/s en el carrer Indústria i del 0,69m3/s en el Camí del Pla. S'ha incrementat en un 315% la capacitat de la xarxa de pluvials del carrer Indústria i en un 203% en el Camí del Pla. 

Per aconseguir l'augment de la capacitat hidràulica s'ha canviat la xarxa de pluvials que hi havia des de l'inici del carrer Indústria fins al punt de connexió amb la cantonada del Camí del Pla amb l'avinguda Mediterrània. S'hi ha col·locat un calaix de formigó armat i una canonada de 800 mil·límetres de diàmetre. 

També s'ha incrementat el nombre d'embornals de la cantonada del carrer Indústria amb el carrer de Girona per augmentar la capacitat d'absorció d'aigua.

Les obres es van posar en marxa el 24 d'octubre i han costat 337.021,30 euros.

 

Carrer Indústria
Imatge del carrer Indústria aquest matí. Foto: AjMalgrat.