Esports obre una nova línia d'ajudes per a esportistes individuals malgratencs

Última revisió 26-09-2022 13:55
26/09/2022

La Regidoria d'Esports ha obert una nova línia d'ajuts econòmics per a esportistes individuals malgratencs, que participin en competicions d’àmbit autonòmic, nacional, internacional o en el centre d’alt rendiment. Els requisits són estar federat i haver estat seleccionat, així com tenir la consideració d'esportistes d'elit a nivell municipal. L'import màxim de l'ajut serà de 1.000 euros. 

Els esportistes d’elit han d'estar empadronats a Malgrat de Mar, com a mínim un any abans de la convocatòria de la subvenció. A més, han de tenir: 

a) Llicència federativa esportiva de la modalitat en la qual participen, i haver estat seleccionat per la Federació corresponent per a les competicions.

b) Només es podrà ser beneficiari per a una modalitat esportiva concreta.

c) Tenir la consideració d'esportistes d’elit a nivell municipal.

 

Es consideren esportistes d’elit a nivell municipal aquells esportistes que hagin aconseguit algun dels següents mèrits durant l’any de la convocatòria de la subvenció:

  • Estar seleccionat per la federació esportiva corresponent per a competicions internacionals oficials
  • Haver quedat entre els cinc primers, a Campionat de Catalunya o Campionat d’Espanya
  • Haver quedat entre els deu primers, a Campionat d’Europa Haver quedat entre els quinze primers, a Campionat Mundial Haver estat seleccionat per anar als Jocs Olímpics.

La subvenció s'ha de demanar a través d'una instància registrada a l'Ajuntament, acompanyada de la documentació següent:

  1. Certificat de la Federació esportiva corresponent, que acrediti data i lloc de la competició per la qual es demana subvenció.

  2. Certificat de la Federació esportiva corresponent, que acrediti els mèrits aconseguits.

  3. Relació de factures i justificants de la despesa ocasionada per la participació en la competició per la qual es demana subvenció. 

 

Consulta aquí per a més informació.