Expedició o renovació del DNI a l'Ajuntament, el pròxim 23 de maig

Última revisió 19-04-2022 13:26
19/04/2022

L'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament acollirà l'oficina mòbil de la Policia Nacional de Mataró el pròxim 23 de maig perquè els malgratencs i malgratenques puguin expedir o renovar el DNI a Malgrat de Mar. L'horari d'atenció serà de 9:30 h a 13 h i cal demanar cita prèvita, tot trucant al 93 765 33 00. 

Un equip de la Policia Nacional de Mataró atendrà a l'OAC de l'Ajuntament les persones que necessitin expedir el DNI per primer cop o bé renovar-lo. Segons ha informat la Policia Nacional, només s'atendran 60 persones per la situació sanitària. 

El cos nacional de policia també recorda que cal portar dotze euros en efectiu i amb l'import exacte i una fotografia de carnet recent. Per fer l'expedició per primera vegada cal portar una partida literal de naixement expedida per a DNI amb data d'expedició de menys de sis mesos i un certificat de padró amb data d'expedició de menys de tres mesos. Per a la renovació en cas de canvi de domicili, cal presentar el certificat d'empadronament amb data d'expedició de menys de tres mesos. En cas de pèrdua o robatori del document, cal portar la denúncia. 

Expedició o renovació del DNI
Expedició o renovació del DNI