Festa de Cap d'Any al Pavelló Germans Margall

Última revisió 30-12-2022 12:52
23/12/2022

Malgrat de Mar viurà enguany una Festa de Cap d'Any el pròxim 31 de desembre. L'organitza la Regidoria de Joventut i es farà al Pavelló Germans Margall des de les 00:30 h i fins a les 5 h amb la Summer Moguda.

 

 

El preu de l'entrada és de 5 euros a benefici de la Fundación Anemia de Fanconi i es pot adquirir a través de la plataforma entrapolis.com 

La Regidoria de Joventut informa que s'ha creat una Fila 0 a la Festa de Cap d'Any. Les persones que no vulguin assistir, però si col·laborar en la lluita contra aquesta malaltia minoritària, poden fer-ho a través d'aquesta Fila 0.

Les persones que vulguin col·laborar poden fer un ingrés al número de compte ES7400491803512511761458

També poden contactar amb la Fundació al correu electrònic  secretariafaf@anemiadefanconi.org o al telèfon 654 617 808 

 

L'anèmia de Fanconi és una malaltia hereditària poc freqüent, que afecta una de cada 300.000 persones i es manifesta en pacients de poca edat. El diagnòstic i el tractament de l'anèmia de Fanconi és fins i tot més complex que el de les leucèmies més conegudes. La major part de les persones afectades desenvolupen una fallada de la seva medul·la òssia, per la qual cosa deixen de produir les cèl·lules de la sang. Per això, a l'edat de deu anys, alguns d'aquests pacients desenvolupen anèmies, episodis infecciosos i hemorràgies de manera persistent i severa.

Més informació sobre la malaltia i sobre la fundació podeu clicar en aquest enllaç 

Adjunt a la notícia trobareu el document d'autorització a tercers per als menors d'edat que vulguin assistir a la festa.

 

Festa de Cap d'Any
Festa de Cap d'Any. Foto: AjMalgrat.