Finalitzen les obres de millora del carrer de Maó i les del Caporal Fradera estan pendents de la senyalització viària

Última revisió 23-06-2022 11:13
23/06/2022

Les obres de millora del carrer de Maó ja han acabat i s'ha restablert el trànsit. Les del carrer Caporal Fradera estan en la recta final i només falta la senyalització viària. Les dues obres, que es van iniciar el 19 d'abril, s'han executat en paral·lel. Maó i Caporal Fradera s'han convertit en carrers de plataforma única sense voreres. 

Les obres dels carrers de Maó i de Caporal Fradera es van posar en marxa el 19 d'abril, just després de Setmana Santa. Les obres del carrer de Maó les ha portat a terme l'empresa Isova SL i han costat 119.261,23 euros. Les del Caporal Fradera, l'empresa Obras, Servicios y Mantenimientos Egara SL i han suposat una despesa de 87.483 euros. 

Els dos carrers es trobaven en molt mal estat amb voreres estretes i desnivellades i la calçada feta malbé. En les dues vies, s'ha creat una plataforma única, tot eliminant voreres i suprimint així barreres arquitectòniques amb la idea de fer un itinerari practicable que afavoreixi la convivència ciutadana al carrer i fomenti la sostenibilitat ambiental. A més, també s'han canalitzat les aigües pluvials. Al 2020, es va renovar la xarxa d’aigua a pressió dels dos carrers.

 

Carrer de Maó
Imatge del carrer de Maó aquest matí. Foto: AjMalgrat.