Formació sobre digitalització en els llocs de treball del sector de la restauració i l'alimentació

Última revisió 08-07-2022 14:49
08/07/2022

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa organitza un curs sobre 'Digitalització en els llocs de treball de la restauració i de l'alimentació'. Està adreçat a treballadors i treballadores en actiu o en situació d'atur dels dos sectors. Les inscripcions són obertes fins al 12 de juliol. Aquesta formació està inclosa en el Programa 'Treball Talent i Tecnologia', que neix amb el suport de la Diputació de Barcelona i que es porta a terme conjuntament amb l'Ajuntament de Calella, amb l'objectiu de ser una eina de reactivació econòmica i de promoció de l’ocupació a través de l’impuls de la tecnologia i de transformació digital per a les empreses de restauració i alimentació.

La formació s'impartirà els dies 13, 14, 19 i 20 de juliol de 9 h a 13 h i es tractarà sobre sistemes de gestió de comandes, sistemes de cobrament digital, gestió digital dels punts crítics, sistema de gestió d'escandalls i gestió dels canals de valoració dels clients, entre altres. 

La inscripció per participar en el curs es pot fer fins al dia 12 de juliol a través del WhatsApp 666 323 391.

L'Àrea d'Ocupació, Formació i Empresa ja ha portat altres formacions en els últims mesos dins el programa TTT com el d'“Eines de comunicació digital: edició de vídeos i imatges” i el d'“Estratègies de presència digital i xarxes socials”.