Inserció Laboral organitza jornades formatives per a empreses

Última revisió 10-05-2021 12:01
10/05/2021

La Regidoria d’Inserció Laboral oferirà jornades formatives online per a empreses. Aquesta iniciativa dóna resposta a les demandes que les empreses usuàries del Servei Local d’Ocupació van expressar a principi d'any. Les preinscripcions s'obriran aquest dimecres 12 de maig i les formacions s'iniciaran el 24 de maig.

La Regidoria d’Inserció Laboral portarà a terme dues accions formatives adreçades al teixit empresarial local:

  • Com atraure clients de proximitat per Internet (4h): que es portarà a terme el 24 i 26 de maig de 14:30 h a 16:30 h. Amb l’objectiu de dotar a les empreses, botigues i negocis locals d’eines per atraure als seus potencials clients mitjançant Internet amb una estratègia Social, Local i Mòbil.
  • Contractes de treball amb bonificació o reducció (4h): que es portarà a terme el 31 de maig i 2 de juny de 14.30 h a 16.30 h. S’informarà de forma ordenada i precisa, de la contractació incentivada vigent en l'actualitat, prenent com a fil conductor els contractes segons els col·lectius que gaudeixen de bonificació o reducció.

Aquestes jornades formatives es faran online, a través de plataformes de videotrucades. A més, seran gratuïtes, gràcies a la subvenció per part de la Diputació de Barcelona i de la Regidoria d’Inserció Laboral.

A partir de dimecres, ja es pot tramitar la preinscripció:

Com atraure clients de proximitat per internet

Contractes de treball amb bonificació o reducció vigents

 

Més informació als documents adjunts a sota.

 

Inserció Laboral organtiza jornades per a empreses. Foto: AjMalgrat.
Inserció Laboral organtiza jornades per a empreses. Foto: AjMalgrat.