Inserció Laboral posa en marxa nous cursos de formació online

Última revisió 11-05-2021 10:36
11/05/2021

El Servei Local d’Ocupació oferirà nous cursos gratuïts per a les persones usuàries que vulguin millorar les seves competències digitals i per la recerca activa de feina. Les preinscripcions s'obriran aquest dijous 13 de maig i les formacions s'iniciaran el 31 de maig.

En les pròximes setmanes el Servei Local d’Ocupació portarà a terme quatre accions formatives diferents amb l’objectiu de millorar les competències:

  • Prepara't per a l'ACTIC I (25 hores) – Curs online: oferirà els continguts que s’inclouen en el certificat ACTIC nivell 1, per tal que l’alumne sigui capaç de superar la prova d’acreditació.
  • Controla la teva identitat digital (10 hores) – Curs online: ens donarà a conèixer com oferir una identitat digital professional i atractiva pels professionals de Recursos Humans.
  • Quins tràmits puc fer amb l'idCAT? (6 hores) – Curs online: ens explicarà les utilitats que té el certificat digital de la Generalitat de Catalunya (idCAT), perquè les persones en situació de recerca de feina es beneficiïn del seu ús.
  • La feina de cercar feina: El procés de selecció (8 hores) – Curs presencial: donarà a conèixer el procés de selecció, situant l’entrevista com a eix central i part essencial del procés, ajudant a desenvolupar les competències clau que permeten superar de forma positiva un procés de selecció.

Aquests cursos són gratuïts. Les formacions s'iniciaran la setmana del 31 de maig.

Les persones interessades podran preinscriure’s de forma online a partir d'aquest dijous, a través de l'apartat de tràmits destacats de la web municipal. Es confirmarà l’assignació de places el 25 de maig a través d'un correu electrònic/WhatsApp.

 

Podeu trobar més informació sobre aquests cursos als documents adjunts.

A partir de dimecres, ja es pot tramitar la preinscripció:

Prepara't per a l'ACTIC I

Controla la teva identitat digital

Quins tràmits puc fer amb l'idCAT?

La feina de cercar feina: El procés de selecció

Nous cursos online. Foto: AjMalgrat.
Nous cursos online. Foto: AjMalgrat.