La programació de Sant Jordi, MalgrART, recupera el format prepandèmia

Última revisió 12-04-2022 14:13
12/04/2022

La Regidoria de Cultura obrirà el programa d'activitats del MAlgrART 2022 el pròxim dia 20 d'abril amb una edició sense restriccions. Els llibres seran grans protagonistes juntament amb diverses disciplines artístiques com la música, la dansa, la pintura, la poesia, entre d'altres. A més, MalgrART, com sempre, posarà en valor les aportacions culturals d'entitats locals amb un tast de la seva activitat. Enguany la programació, que es clourà el 30 d'abril, incorpora tallers amb els castellers i el bestiari dels ratpenatsinfernals. 

MalgrART encetarà les activitats el dimecres dia 20 d'abril, que s'allargaran fins al dia 30. Aquest programació va néixer fa 11 anys amb la voluntat de promoure la cultura al carrer com a nou espai de gestió cultura i participació activa de la ciutadania i dels teixit associatiu del poble. 

La diada de Sant Jordi, del dissabte 23, serà l'eix central de la programació amb una sortida per anar a pintar amb el Cercle Artístic Malgratenc, actuacions de l'Aula de Música Contrapunt, lectura de textos de Joan Fuster i Cant Coral, entre d'altres. 

La Regidoria de Cultural també lliurarà dins de MalgrART els premis literaris del 3r Concurs de Microrelats i 1r Concurs de relats breus per a persones amb discapacitat intel·lectual. Serà el 24 d'abril a partir de les 10 h a la sala d'actes Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal. 

Aquesta edició inclou un taller que la Colla Castellera de l'Alt Maresme i la Selva Marítima oferirà per a la mainada i també el bestiari de la Colla dels Diables Ratpenatsinfernals, que tancarà la programació d'enguany.

 

 

Consulta en el document adjunt de sota tots els actes de MalgrART 2022.

 

MalgrART 22
MalgrART 22. Foto: AjMalgrat.

Documents adjunts