La Rua de les Escoles de Carnestoltes d'enguany se suprimeix per decisió dels centres educatius

Última revisió 12-12-2019 10:51
30/01/2019

L'Ajuntament informa que enguany no s'organitzarà la Rua de les Escoles de Carnestoltes. Les direccions de les escoles així ho han decidit i ho han comunicat a la Regidoria d'Educació.

La regidora d'Educació, Núria Casajuana (CUP), ha explicat que la decisió de no organitzar la Rua de les Escoles ve donada "perquè les direccions dels centres així ho van decidir i ho van comunicar a la regidoria". Aquesta decisió va ser traslladada al Consell Escolar Municipal celebrat el mes de juny del 2018 davant tota la comunitat educativa -direccions, docents, PAS, pares i mares i alumnes- i representats de tots els grups municipals. Segons ha detallat Núria Casajuana durant aquesta sessió del consell escolar també es va informar que el divendres de Carnestoltes -el dia que tradicionalment s'havia fet la rua- les escoles l'havien escollit com a dia de lliure disposició.

L'Ajuntament respecta la decisió de les direccions, i es posa a disposició de la comunitat educativa per seguir celebrant un Carnestoltes unitari per a tots els nens i nenes i que treballi temàtiques de la història, patrimoni, natura i/o cultura local.


Tapeo Sound System al Ball de Carnaval

La Regidoria de Cultura ha avançat alguns actes del programa del Carnestoltes d'enguany: la rua se celebrarà la nit de l'1 de març i inclourà l'actuació del grup Tapeo Sound System. Aquest any s'ha incrementat la dotació econòmica que rebran les comparses i les carrosses participants. L'endemà dissabte se celebrarà la rua infantil i la posterior festa al pavelló Germans Margall amb l'actuació de Jose Reyes DJ i inflables per a la mainada.

La Rua de les Escoles de Carnestoltes d'enguany se suprimeix per decisió dels centres educatius
La Rua de les Escoles de Carnestoltes d'enguany se suprimeix per decisió dels centres educatius