La 'Shopping Night' torna el pròxim 21 de maig amb la desfilada, els flaixos de moda a les botigues i l'espai gastronòmic

Última revisió 02-05-2022 14:55
02/05/2022

L'Àrea de Promoció del Municipi oferirà la vuitena edició de la 'Shopping Night' el pròxim 21 de maig amb el format prepandèmia: amb desfilada a Can Campassol, flaixos de moda a les botigues i espai gastronòmic amb actuació musical en directe.

La Shopping Night torna i ho fa amb el format previ a la pandèmia de la COVID-19. A la tarda hi haurà flaixos de moda a les botigues, al vepre desfilada al Parc de Can Campassol i des de les 18 h a les Peixateries Velles i el carrer del Carme hi haurà l'Espai Gastronòmic, que a la nit inclourà també actuació musical en directe. 

Promoció del Municipi treballa en els últims detalls de l'esdeveniment, juntament amb l'Associació de Comerciants de Malgrat. 

La 'Shopping Night' es va iniciar amb un gran èxit de públic l'any 2015. La pandèmia sanitària va obligar els dos últims anys a adaptar els actes a les restriccions vigents en cada moment. L'any 2020 es va fer un format telemàtic amb vídeos per Nadal i l'any passat, només es van oferir els flaixos a les botigues. 

Shopping Night
Imatge d'arxiu de la Shopping NIght de 2016. Foto: AjMalgrat.